• 2016 Kleur Trends

  Fris je huis op met de nieuwste zomerkleuren van 2016.
  Probeer 1 van de nieuwe 2016 kleurschema's.

 • Binnen of Buiten

  Zoekt u iemand voor uw schilderwerk in huis of voor buiten?
  Wij verzorgen het allemaal voor u.

 • Referenties

  Hierbij een aantal referenties
   15 beautiful ideas for an elegant and classical home.

Disclaimer

Algemeen
Schildersbedrijf Cabo (Kamer van Koophandel 140675031), verleent u hierbij toegang tot www.Schildersbedrijfcabo.nl (de Website)  en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door Schildersbedrijf Cabo en derden zijn aangeleverd. Schildersbedrijf Cabo behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op de Website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van Schildersbedrijf Cabo.

Beperkte aansprakelijkheid
De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Schildersbedrijf Cabo.

In het bijzonder zijn alle prijzen op de Website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Schildersbedrijf Cabo.  KopiĆ«ren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Schildersbedrijf Cabo, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

 • Logo 01
 • Logo 02
 • Logo 03
 • Logo 04